Pasiune transformată în performanță

Pasiunea pentru muzică a început de când era elev. A urmat cursurile Liceului de Arte „Marin Sorescu” Craiova apoi cursurile  de specialitate de la Universitatea  din Craiova .Ce se ascunde în spatele anilor de studiu muzical și ce înseamnă să îți placă ceea ce faci aflăm de la Marius Ionuț Stanciu.

Muzica este forma artei care unește suflete. Ne înconjoară peste tot chiar dacă nu suntem uneori conștienți de asta. Pentru a face muzică e nevoie de multă pasiune, muncă și dedicație.

 Marius Ionuț Stanciu este un tânăr profesor  care oferă o contribuţie esenţială în educaţia muzicală a studenţilor și elevilor de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova.

Cursanții  Facultății de Litere, Departamentul de Arte,  domeniul Muzică beneficiază de parteneriate cu instituțiile de cultură din Craiova unde își desfășoară  practica și au ocazia de a se dezvolta profesional .

Departamentul de arte al Universității din Craiova s-a impus ca o instituţie de învăţământ artistic perfect integrată în contextul cultural actual, o instituţie care îşi face bine marcată prezenţă benefică în viaţa socio-culturală a Olteniei și nu numai.

Absolvenții de liceu care sunt pasionați de muzică, teatru ori film se pot înscrie de luni, 15 iulie 2019.  Domeniul de licență Muzică , la care a studiat și Marius Ionuț Stanciu, își așteaptă candidații cu două etape ale admiterii, în care aceștia trebuie să demonstreze aptitudini vocaționale specifice domeniului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.