Destine Populare, invitat Valentin Andrei

Solistul de muzică populară Valentin Andrei, în doar câțiva ani a reușit să urce foarte repede în cariera sa, asta datorită talentului, repertoriului bine ales, dar și seriozității,  de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Fie ploaie, fie vânt sau chiar ninsoare, un artist adevărat rezista, cânta , dar și acordă interviuri, dacă-și iubește cu adevărat meseria și pe toți cei care îl admiră și îi ascultă melodiile. Pe o ninsoare abundentă, o zi friguroasă, cu -5 grade afară, Valentin Andrei a fost de acord să ne povestească câteva episoade din viața lui: despre carieră, despre noile sale înregistrări și proiecte de viitor, dar și ce înseamnă  cuvântul “prietenie”  pentru acesta.

Realizator: Carmina Alina Vlad

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Costica spune:

    Eu nu stiu cine va pune sa stati in ninsoare, in frig, la temperaturi cu minus…. Asta am citit mai sus cum te-ai plans ….

    • Anca Mina spune:

      D-nule Costica, cred ca dvs. nu intelegi limba romana si nu stiti sa cititi printre rinduri. Sus scrie clar ca desi a fost frig, -5 grade afara, o ninsoare abundenta, emisiunea a iesit foarte frumoasa si chiar a fost foarte frumoasa si cred eu, deosebita. De plins nu s-a plins nimeni de asta, ci doar a facut o descriere la emisiune. Ce se s-a scris acolo si ce ati inteles dvs. :)) Nu toata lumea si nu toti solistii de muzica populara doresc sa faca un interviu pe ninsoare si o vreme geroasa. Oricum, este una din cele mai frumoase emisiuni pe care le-am vazut. Ideea de a filma afara pe ninsoare este originala si chiar mi-a placut.

  2. Mirel spune:

    Bravo Carmina, felicitari ! Imi pare rau ca la mine la Bacau nu receptionez pe televizor emisiunile tale dar le urmaresc cu mare placere pe internet. Iti doresc mult succes si sa fii mereu apreciata si indragita de toti cei care te privesc.

  3. Anca Mina spune:

    Superba emisiune si mai ales originala! O idee nemaipomenita de a filma pe ninsoare. Chiar daca au fost -5 grade si a nins, important e ca ati rezistat si ati facut ceva deosebit de frumos cum putin realizatori doresc sa faca. Iar de Valentin Andrei chiar imi place cum cinta, cum vorbeste si cum gindeste. Am revazut cu mare placere aceasta emisiune. Chiar ma intrebam de ce nu o puneti pe net, am vazut-o in direct si mi-a placut. O plimbare pe ninsoare as fi facut si eu prin Gradina Botanica, chiar va invidiez ca v-ati lasat mingiiati de fulgii de nea. Va felicit pentru tot ce faceti, sunteti cei mai buni in astfel de emisiuni!
    Prof. Anca Mina

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.