Studioul de televiziune „TELEUNIVERSITATEA TV”

Denumirea: Teleuniversitatea Craiova

Statut juridic: Departament al Universității din Craiova

Sediu Social: Cartierul Lapuș, Strada Tehnicii nr. 4, in incinta Bibliotecii, etajul 1. (punct de reper, Căminul Studențesc nr. 10)

Reprezentant legal: prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, rectorul Universității din Craiova

Conducătorul postului de televiziune: Mihai Dișa (tel. 0767.421.641)

site web: teleuniversitatea.ro

email: teleuniversitatea@yahoo.com

organismul de reglementare: Consilul Național al Audiovizualului

Teleuniversitatea Craiova este un post de televiziune local care aparține Universității din Craiova. Teleuniversitatea Craiova a început să emită din data de 23 ianuarie 1996, și este unul dintre primele posturi locale apărute în peisajul media al regiunii Oltenia și singurul care și-a păstrat neschimbată identitatea până în prezent.

În plus față de instituțiile media locale, postul de televiziune Teleuniversitatea Craiova beneficiază de suportul și certificarea dată de o instituție de prestigiucum este Universitatea din Craiova. Acest lucru asigură garanția unor programe de calitate, independente, în conformitate cu codul deontologic al profesiei de jurnalist.

Teleuniversitatea Craiova este un post de televiziune cu caracter general care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamână.

Emisia Teleuniversitatea Craiova este preluată de cei mai importanți distribuitori de televiziune prin cablu din municipiul Craiova și județul Dolj. Acest lucru asigură pentru emisia Teleuniversitatea Craiova o rază foarte mare de acoperire care cuprinde toate municipiile și orașele din Dolj precum și marea majoritate a comunelor și satelor din județ.

Grila de programe a postului de televiziune Teleuniversitatea Craiova cuprinde emisiuni informative din diferite domenii, programe educative, știri precum și programe culturale, religioase sau de divertisment.

Ca o componentă a Universității din Craiova, postul de televiziune Teleuniversitatea Craiova are un rol educativ, atât pentru publicul larg prin programele produse și difuzate, precum și prin dezvoltarea unei infrastructuri de practică pentru studenții Universităii din Craiova.

Toate aceste motive fac din postul de televiziune Teleuniverstatea Craiova una dintre cele mai importante instituții media locale din municipiul Craiova și județul Dolj.

 

[fbcomments]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.