Politia Transporturi Feroviare, Navale si Aeriene

Multă lume crede că știe cu ce se ocupă poliția, însă puțini sunt cei care știu cu adevărat ce se ascunde în spatele muncii de polițist: câtă ambiție, seriozitate și dăruire, cât curaj și risc.

Am vrut și noi să descoperim fața nevăzută a celor care poartă uniforma de polițist, să le fim alături preț de două săptămâni, timp în care să pătrundem în adâncul meseriei  lor, să vedem locuri  cu peisaje de îți taie răsuflarea și am ales pentru aceasta, Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova. Așadar ne-am decis să realizăm un documentar  despre istoria Poliției Transporturi Feroviare, Navale și Aeriene Craiova în care puteți găsi informații despre activitatea acestora, dar și să intrați în spații unde omul de rând nu are acces.

Mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea acestui documentar Direcției de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R.,  Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova, Muzeului Poliției Române din Târgoviște și Ministerului Afacerilor Interne.

Realizator: Carmina Alina Vlad
Imagine: Claudiu Mic
Montaj: Carmina Alina Vlad

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. baietas spune:

    Doamna carmina de ce doamna nu spuneti si ce contin materialele dvs, ca nu toata lumea are rabdare sa vada emisiunea. Daca citim o scurta descrierr ar fi bine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.