Broşura şcolară 2017-2018

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a realizat broşura cu oferta de admitere la liceu pentru anul școlar 2017-2018. Elevii pot vedea astfel câte locuri disponibile are fiecare unitate de învăţământ din judeţ, dar şi cele mai mari şi cele mai mici medii de admitere. Tinerii, care nu s-au hotarat încă ce liceu ori școală profesională vor să urmeze, pot să viziteze Centrul Multifuncțional care va găzdui Târgul Școlar Educațional. Evenimentul se va derula pe tot parcursul zilei de joi.

Ca în fiecare an, Inspectoratul Școlar vine în ajutorul absolvenților de clasa a VIII-a organizând Târgul Școlar Educațional. Astfel că, joi la Centrul Multifuncțional, reprezentanții Liceelor și Școlilor Profesionale doljene pot discuta despre oferta lor direct cu cei interesați.

Oferta școlară este una bogată anul acesta, cu locuri la mai toate instituțiile de învățământ  doljene. În 2017 se pune mare accent și pe învățământul dual.

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a tipărit la fel ca și anul trecut o broșură privind admiterea în învățământul liceal și profesional, pentru anul școlar 2017-2018. Ghidul absolventului de clasa a opta este distribuit gratuit în toate unitățile școlare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.