Workshop la FEAA

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a organizat, astăzi, cea de-a cincea ediție a workshop-ului „Învățământul economic liceal și universitar – atractivitatea și perspectivele de carieră în rândul tinerilor din România”. Evenimentul a reprezentat o oportunitate de dezvoltare a relațiilor de colaborare dintre cadrele didactice din mediul economic preuniversitar și universitar și elevii și studenții olteni.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și  Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți, a organizat, astăzi, cea de-a cincea ediție a workshop-ului „Învățământul economic liceal și universitar – atractivitatea și perspectivele de carieră în rândul tinerilor din România” în cadrul căruia va fi organizat și concursul dedicat elevilor și studenților “Cea mai bună idee de afaceri”.

Workshop-ul a reprezentat o oportunitate de identificare a unor proiecte comune între cadre didactice – elevi – studenți cu implicarea mediului de afaceri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.