Târgul de Crăciun 2018

Primăria Craiova dă startul înscrierilor pentru Târgul de Crăciun 2018. Evenimentul se va desfășura în perioada 23 noiembrie 2018 – 07 ianuarie 2019.

 

Comercianți, artizani și meșteri populari sunt așteptați să se înscrie la acest important eveniment în viața Craiovei până pe 28 septembrie 2018. Aceștia vor avea posibilitatea să expună și să ofere spre vânzare în spațiile special amenajate diverse produse specifice sezonului de iarnă.

 

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Craiova se va desfășura în Piața Mihai Viteazu, strada Unirii – zona cuprinsă între Mall Mercur și Doljeana și în Piața Ierusalim.                                                                                                                                        Pentru ediția din acest an, autoritățile locale își doresc să ofere craiovenilor o gamă variată de produse: obiecte de sticlă și ceramică, produse de artizanat, tablouri, jucării, produse alimentare tradiționale, decorațiuni de iarnă, ateliere interactive și creative și multe alte surprize.

 

Criteriile de participare sunt disponibile pe pagina web a Primăriei Municipiului Craiova. Informații suplimentare despre eveniment se pot obține și telefonic la numărul 0251.419.152/0251.416.235.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.