Stimulente educaționale

Primăria Craiova dă startul la depunerea dosarelor pentru obținerea stimulentelor educaționale, pentru anul școlar 2018 – 2019.

 

Primăria Craiova și Direcția de Asistență Socială Craiova anunță ca activitatea de înregistrare a dosarelor de acordare a stimulentelor educaționale sub forma tichetelor sociale, pentru anul școlar 2018 – 2019, va începe cu 10 septembrie 2018.

 

Stimulentul educaţional, sub forma unui tichet social de 50 de lei lunar, se acordă familiilor ce au copii cu vârsta cuprinsă între 3 si 6 ani, care frecventează grădiniţa, cu un venit lunar de până la 284 lei pe membru de familie.

 

Dosarele se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova, str. Mitropolit Firmilian nr. 14, de luni până joi între orele 800-1300 și vineri între orele 800-1000.

Actele necesare pentru întocmirea dosarului sunt: cerere si declaraţie pe proprie răspundere, care se completează de către părinţi sau de reprezentanţii legali ai copilului, dovada înscrierii la grădiniţă, acte de stare civilă, acte doveditoare privind veniturile lunare realizate de membrii familiei, acte de identitate.

 

Beneficiarii de venit minim garantat şi beneficiarii  alocaţiei pentru susţinerea familiei, vor depune cererea tip, însoţită numai de dovada înscrierii la grădiniţă, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova , str. Mitropolit Firmilian, nr. 14.

Relaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0351/428.364.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.