spot_img
vineri, 28 martie, 2025
AcasăActual Tele UBeneficiile siropului de măceșe

Beneficiile siropului de măceșe

-

Cu o concentrație mare de vitamina C, fructele mici și roșii de măceș întăresc imunitatea și previn virozele specifice schimbărilor de sezon. Măceșele au în compoziție și alte substanțe care combat oboseala și dau o stare de bine.

Măceșul este un arbust cu o înălțime care variază între 1 și 5 metri, fructele acestuia având o formă elipsoidală, de culoare roșie sau portocaliu închis. Măceșele au un conținut ridicat de nutrienți, fiind excelente vitaminizante naturale.Măceșele sunt bogate în vitamina C, care îmbunătățește funcționarea tuturor celulelor, jucând un rol primordial în procesele metabolice, mai ales în respirația celulară.

Ingredientele necesare pentru prepararea siropului: 1 kg de măceșe, apă și 750 g de zahăr pentru fiecare litru de apă. Odată ce deschizi un borcan, ține-l la frigider până îl termini de consumat.Poți lua câte o linguriță din compoziție de trei ori pe zi.

Postări similare

sOCIAL MEDIA

9,952FaniÎmi place
12,985AbonațiAbonați-vă

Ultimele postări

Tele U Craiova
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.