Admitere la Litere

Limbă și literatură, Știinte ale educației, Limbi moderne aplicate, Științe ale comunicării, Muzică și Teatru și artele spectacolului sunt cele șase specializări pe care Facultatea de Litere a Universității din Craiova le pune la dispoziția absolvenților de liceu, în anul universitar 2017-2018. Înscrierile au început astăzi și se finalizează pe 22 iulie.

Facultatea de Litere și-a deschis, astăzi, porțile pentru absolvenții de liceu care au dorit să afle mai multe detalii despre oferta educațională pentru anul universitar 2017-2018. Aceștia au fost întâmpinați de către studenții care i-au îndrumat și le-au prezentat beneficiile acestei facultăți.

Oferta Facultății de Litere a Universității din Craiova pentru anul academic 2016-2017 este structurată în așa fel încât să răspundă cerințelor multiple ale absolvenților de liceu. Aceasta este reprezentată prin programe de studiu la ciclul de licenţă la toate cele șase specializări ale facultății.

Facultatea de Litere are 28 de parteneri în Europa în cadrul Programului Socrates-Erasmus care oferă zeci de burse de studiu, pe un semestru sau un an academic, în Franța, Italia, Spania, Belgia, Germania, Austria, Grecia și Suedia. Studenții au posibilitatea de a participa gratuit la Cursuri de vară în Bulgaria și Macedonia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.