Admitere FEAA

Sesiunea de admitere la Universitatea din Craiova pentru anul universitar 2017-2018 este în plină desfășurare.  Absolvenții de liceu dornici să devină din toamnă studenți ai instituției academice de învățământ au început să vină în număr din ce în ce mai mare. Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor organizează înscrieri în perioada 14- 25 iulie, iar admiterea se va face prin concurs de dosare. Ca element de noutate a fost scoasă scrisoarea de intenție.

Sub sloganul “Alege FEAA pentru o carieră de succes” Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a început înscrierile pentru anul universitar 2017-2018. În topul preferințelor absolvenților de liceu, rămân și anul acesta specializările Contabilitate și informatică de gestiune, Finanțe bănci și Management.

La Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor doar pentru două specializări cu predare în limba engleză va fi organizată o probă de competenţă lingvistică în data de 26 iulie, urmând ca rezultatele să fie afişate în aceeași zi. Sunt disponibile pentru admitere 379 de locuri la Buget şi 466 la Taxă. Tinerii care vor să se înscrie la facultăţile din cadrul Universităţii din Craiova trebuie să plătească o taxă de înscriere de 100 de lei.

Oferta educaţională poate fi vizualizată pe panourile din holul central al Universităţii din Craiova, unde sunt prezentate  informaţii despre programele de studiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.