Concurs pentru directori

Cadrele didactice care doresc să ocupe funcțiile de conducere rămase libere după prima sesiune de concurs au susținut, astăzi, proba scrisă la Colegiul “Ștefan Odobleja”.  În județul Dolj s-au înscris 91 de candidați pentru cele 44 de posturi de director și 18 de director adjunct disponibile în învățământul preuniversitar, în total fiind validate 147 de candidaturi.

Examenul a început la ora 9.00 și a durat 90 de minute. Evaluarea a fost tip test grilă cu 50% întrebări care să verifice cunoștințele de legislație specifice învățământului preuniversitar și 50% întrebări care să verifice cunoștințele de management. Candidații au salutat scoaterea itemilor cognitivi și s-au declarat mulțumiți de subiectele primite.

Examenul s-a desfășurat fără probleme, un singur candidat din cei 91 înscriși a fost absent.

Între 19 şi 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae şi interviul. Cel târziu în data de 2 august va avea loc afişarea rezultatelor finale ale concursului şi până în 4 august se va desfăşura validarea rezultatelor finale în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar şi transmiterea acestora către Ministerul Educației.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.