Tradiție și performanță la UCv

Universitatea din Craiova a dat startul evenimentelor dedicate împlinirii a 70 de ani de învățământ superior în Oltenia. Aula Buia a Facultății de Agronomie a reunit, aseară, într un cadru festiv cei mai buni cercetători, cadre didactice asociate, studenți, dar și parteneri economici ai prestigioasei instituții academice.

Sub egida “70 de ani de învățământ academic la Craiova”, Universitatea din Craiova a premiat cei mai buni cercetători în cadrul Galei Excelenței. Evenimentul, găzduit într-una dintre cele mai frumoase Săli ale Universității din Craiova, Aula Buia, a reunit cadre didactice ale instituției, precum si  cercetători asociați sau parteneri economici. Emoțiile s-au împletit în mod armonios cu solemnitatea momentului care a adus premii numeroase pentru cele mai bune cercetări și inovări realizate sub egida Universității din Craiova.

Seria evenimentelor dedicate aniversării a 70 de ani de învățământ academic la Craiova va continua pe tot parcursul acestui an. Activități dedicate mediului academic, dar și comunității și partenerilor strategici vor fi organizate periodic.

Tradiția celor 70 de ani de performanță academică la Universitatea din Craiova vizează dezvoltarea și transferul cunoașterii la niveluri performante către comunitate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.