Cei mai buni cercetători, premiați

Universitatea din Craiova și-a premiat cercetătorii în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Excelenței în Cercetare. Cadrele didactice care s-au implicat în activitatea de cercetare în toate cele 13 domenii în care universitatea are potențial de excelență au fost recompensate cu granturi interne de cercetare care să susțină activitatea viitoare. Premiile au avut valori cuprinse între 500 și 5000 de lei.

Gala Excelenței în Cercetarea Științifică i-a adus în prim-plan pe membrii comunității academice care au excelat pe parcursul anilor 2015-2016 prin publicarea de articole în reviste cotate ISI,  monografii în edituri internaționale de prestigiu și au obținut brevete pentru idei și produse inovative. Activitatea cercetătorilor craioveni a fost recunoscută prin 21 de premii în 2015 și 19 premii în 2016.

Prin organizarea acestui eveniment, conducerea UCV îşi propune recompensarea rezultatelor semnificative obţinute în cercetare, precum şi creșterea vizibilității și impactului cercetării din Universitatea din Craiova.

În cadrul evenimentului au fost acordate: distincții pentru cercetătorii cu cele mai bune rezultate din cele 13 domenii de cercetare de excelență din cadrul instituției; Trofeul de excelență în cercetare pentru primii 3 cercetători, la nivelul întregii universități; Trofeul de excelență pentru departamentele cu cel mai bun punctaj acumulat prin însumarea rezultatelor membrilor săi.

De asemenea, au fost acordate premii pentru „Recunoaștere academică”; „Soluții inteligente”; „Parteneriate strategice” și „Cercetători asociaţi”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.