Admiterea continuă la UCV

Sesiunea de admitere la Universitatea din Craiova pentru anul universitar 2016 -2017 continuă pentru şase facultăţi. Absolvenţii de liceu dornici să devină din toamnă studenţi mai au timp până vineri să aleagă una dintre specializările pentru care admiterea se face pe baza mediei de la bacalaureat.

Cei care doresc să urmeze studiile la Universitatea din Craiova pot ocupa un loc la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, care are pregătite 370 de locuri la buget și 314 la taxă.

Nu s-au terminat înscrierile nici la Facultatea de Horticultură. Se primesc candidaţi până pe 27 iulie, iar anul acesta sunt disponibile 154 de locuri la buget și 121 de locuri la taxă. În cazul Facultății de Inginerie Electrică, ultima zi de înscrieri este 28 iulie. Facultatea are 276 de locuri la buget, 26 de locuri la taxă. Admiterea constă în 100% media de la bacalaureat.

Facultatea de Mecanică și cea de Științe continuă și ele înscrierile până pe 26 iulie. Facultatea de Mecanică oferă 212 locuri la buget și 158 de locuri la taxă, iar cea de Științe pune la dispoziție 352 de locuri la buget și 195 la taxă.

29 iulie este data-limită pentru cei care vor să studieze la Științe Sociale, admiterea făcându-se pe bază de dosar, 100% media de la bacalaureat. Sunt disponibile 120 de locuri la buget și 330 de locuri la taxă.

În toamnă, se vor face înscrieri atât la licenţă, cât şi la master, pentru locurile rămase neocupate la sesiunea din vară.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.