Studenţii craioveni, campioni

Echipa de fotbal a Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti din Craiova a câştigat pentru a doua oară consecutiv Campionatul Universitar de Fotbal al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, cel mai mare eveniment studenţesc de la noi. Aflat la cea de-a patra ediţie, campionatul s-a desfăşurat weekend-ul trecut la București şi a reunit 16 echipe din 12 centre universitare.

Craiova a depăşit în sferturi echipa din Piteşti, iar în semifinale, echipa din Bucureşti, cu scorul de 2-0. Finala de anul acesta a fost o reeditare a celei din ediţia trecută, pentru că a adus faţă în faţă echipele din Craiova şi din Târgu Mureş. Cu toate că studenţii târgmureşeni erau dornici să-şi ia revanşa, echipa din Craiova a reuşit să se impună cu scorul de 3-0 şi să îşi păstreze astfel titlul.

Ediţia din acest an a Campionatului Universitar de Fotbal al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România a reunit 16 echipe din 12 centre universitare: București, Iași, Bacău, Galați, Constanța, Ploiești, Craiova, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Pitești, Târgoviște.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.