Evaluarea Naţională, în cifre

Peste 5500 de elevi de clasa a- VIII- a vor intra în febra examenelor, la finalul acestei luni. Pentru susţinerea Evaluării Naţionale, în judeţul Dolj, au fost pregătite 155 de centre de examen, iar evaluarea lucrărilor va fi făcută la Şcoala Gimnazială „Nicolae Romanescu” şi la Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi”. Centrul pentru depunerea contestaţiilor va fi la Şcoala Gimnazială „Traian”.

Elevii de clasa a VIII-a vor susţine primul examen din cadrul Evaluării Naţionale pe 27 iunie 2016 la Limba si literatura română, iar pe 29 iunie la matematică.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a afişat oferta de admitere la liceu pentru anul şcolar 2016-2017. Elevii cunosc numărul de locuri oferit de fiecare unitate şcolară, precum şi media de admitere. Ultima medie de admitere a elevilor în clasa a IX-a diferă de la o unitate de învăţământ la alta. În timp ce la liceele cu profil tehnologic aceasta este cuprinsă între 2,30 si 3,90, la liceele din judeţ mediile nu mai scad sub 5.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.