Înscriere grădiniţă 2016

Înscrierile copiilor la grădiniţă au început şi vor avea loc în două etape. La nivelul judeţului Dolj există un număr de peste 16.000 de locuri în învăţământul de masă, 30 de locuri pentru învăţământul special şi 376 în cel particular. Înscrierea copiilor nou-veniţi se face în două perioade diferite, 23 mai – 17 iunie şi 27 iunie – 29 iulie. Fiecare grădiniţă trebuie să aibă un orar propriu pentru înscrieri şi să-l pună la dispoziţia tuturor persoanelor interesate, atât la avizier, cât şi online.

Astăzi au început înscrierile copiilor care intră din septembrie pentru prima dată la grădiniţă. Etapa aceasta este rezervată copiilor nou-veniţi în învăţământul preşcolar. Ocuparea locurilor libere, după finalizarea etapei de reînscrieri, se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare, copii de 5 ani, grupa mijlocie, copii de 4 ani, şi grupa mică, copii de 3 ani.

În etapa de reînscriere, care s-a finalizat vineri, au fost reînscrişi 10.152 de copii, astfel la grupa mare au fost reînmatriculaţi 5251 de preşcolari, la grupa mijlocie 4200 şi 685 la grupa mică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.