Concurs IT

Emoţii mari la concursul interjudeţean “ProCon – Constantin Belea”, organizat de Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică. Evenimentul s-a adresat elevilor de la liceele din regiunea Sud-Vest Oltenia. Tinerii au primit premii şi felicitări din partea organizatorilor şi a sponsorilor.

Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică  din cadrul Universităţii din Craiova, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a organizat, sâmbătă, concursul interjudeţean de programare “Constantin Belea ProCon”. Competiţia a avut ca obiectiv promovarea spiritului de competiție și performanță școlară în studiul informaticii, adresându-se elevilor cu aptitudini, interese și înclinații deosebite în domeniul științelor, în special a științei calculatoarelor și a tehnologiei informației.

Fiecare echipă participantă la concurs a fost formată din 4  elevi şi a fost coordonată de unul sau mai mulţi profesori de informatică .Concursul ProCon  dezvoltă competenţele elevilor din domeniul disciplinei de Informatică,  dar  şi o oportunitate ulterioră de angajare în domeniul IT, aflat într-o continuă expansiune.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.