„Crezi în tine, crezi în Universitatea din Craiova”

„Crezi în tine, crezi în Universitatea din Craiova” este numele sloganului lansat de Universitatea din Craiova sub egida căruia se vor derula cele mai importante evenimente adresate în special absolvenţilor de liceu. Cele trei proiecte de tradiţie ale instituţiei de învăţământ sunt „Cupa Universităţii Craiova pentru liceele Olteniei”, „Studenții noștri pot mai mult” şi „Zilele porţilor deschise”.

Timp de trei zile la Universitatea din Craiova se desfăşoară cea de-a treia ediţie a Cupei Universității Craiova pentru liceele Olteniei.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan  profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Universitatea din Craiova îşi va deschide porţile săptămâna viitoare pentru a-şi prezenta oferta educaţională pentru anul universitar 2016 – 2017. În cadrul evenimentului tradiţional intitulat “Zilele porţilor deschise”, cele zece facultăţi ale instituţiei academice vin în întâmpinarea absolvenţilor de liceu cu o ofertă variată care acoperă un spectru larg de domenii şi specializări.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.