Târgul AGROTEX-AGRALIMENT

Timp de patru zile Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, organizează la Casa Tineretului din Craiova, două dintre cele mai mari manifestări expoziţionale din Oltenia, târgul de construcţii Doljconstruct şi târgul de agricultură Agrotex-Agraliment. La aceste evenimente sunt prezenţi repezentanţi ai Camerelor de Comerţ din Vidin – Bulgaria şi Zajecar –Serbia.

Companii şi specialişti din domenii variate, precum materiale şi tehnologii pentru construcţii,  vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, instalaţii de încălzire şi climatizare, mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie sunt prezenţi cu standuri expoziţionale în cadrul celei de-a XX-a ediţii a târgului Doljconstruct. Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit.

În cadrul Târgului regional Agrotex, aflat la cea de-a XXV-a ediţie, este  organizat şi Salonul de vinuri şi produse tradiţionale. Vinuri din regiunile Olteniei pot fi degustate şi cumpărate de vizitatori pe perioada târgului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.