Elevii ajută!

5 familii nevoiaşe din Dolj vor beneficia de o masă caldă şi sprijin în educaţie, în cadrul proiectului “Pâine şi Mâine” demarat de World Vision, în parteneriat cu Liceul de Arte „Marin Sorescu”. Elevii din ciclul primar au confecţionat mici opere de artă pe care apoi le-au expus şi vândut în cadrul unei expoziţii organizate, astăzi, pe holul instituţiei. Banii obţinuţi din vânzarea exponatelor vor merge către copiii familiilor alese de către World Vision.

“Pâine şi Mâine” oferă sprijin copiilor din zonele defavorizate ale ţării. Obiectivul proiectului este reducerea ratei abandonului şcolar, care în prezent depăşeşte 18% în România.

Elevii din ciclul primar al Liceului de Arte „Marin Sorescu” au dorit să participe la proiectul lansat de World Vision şi au confecţionat bijuterii pe care apoi le-au vândut, iar banii obţinuţi au fost donaţi celor 5 familii nevoiaşe din judeţul Dolj

Pentru susţinerea unui copil în proiect este nevoie de 270 lei pe lună, sumă ce acoperă costul unui prânz complet, precum şi costurile aferente activităţilor extraşcolare pentru cele 20 de zile lucrătoare ale lunii. Astfel, pentru a atinge obiectivul setat – de 2500 de copii ajutaţi prin intermediul acestui proiect, World Vision România încurajează şi donaţiile individuale. Toţi cei care doresc să contribuie la susţinerea educaţiei copiilor defavorizaţi din mediul rural o pot face prin intermediul site-ului www. pâineşi mâine.ro sau prin transmiterea unui SMS la numărul 8844, cu textul PÂINE, prin care pot dona 2 euro lunar pentru susţinerea programului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.