Artiştii de mâine ai Craiovei

Sunt frumoşi, talentaţi şi impresionează de fiecare dată când intră în scenă. Este vorba despre copiii care se  pregătesc la Palatul Copiilor din Craiova  de câțiva ani buni  sub atenta îndrumare a profesorilor specialişti din domeniu . Își doresc foarte mult să continue pe acest drum al muzicii și să urce pe scene mari, alături de artiști renumiți din ţară .

În cadrul Palatului  Copiilor din Craiova câţiva  tineri exersează de zor împreună cu profesorii lor pentru a participa la concursuri.

La cercul de muzică vocal instrumentală, elevii pot opta pentru muzică uşoară, muzică vocal clasică sau instrument: vioară, orgă, flaut sau acordeon .

Palatul Copiilor îşi propune prin aceste cercuri o pregătire a copilului în colaborare cu şcoala şi familia, dezvoltarea unor personalităţi complexe, potrivit vocaţiei şi aptitudinilor fiecăruia. În plus, copiii participă la competiţii de profil, au activităţi de echipă, se dezvoltă personal, sunt valorizaţi individual şi în colectiv, au parte de excursii, tabere, experienţe inedite potrivite vârstei.  Este o alternativă pentru timpul liber, distracţie şi educaţie în acelaşi timp.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.