Informări şi verificări ITM

Măsuri de protecţie împotriva exploziilor. Inspectoratul Teritorial de Muncă  Dolj va desfășura  în perioada următoare acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate cerinţele minime pentru îmbunătățirea securităţii și protecția sănătății celor care pot fi expuși unui potențial risc cauzat de atmosferele explozive în silozurile de cereale și în fabricile de nutrețuri combinate, de fabricare a băuturilor alcoolice şi a mobilei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă  Dolj  va desfăşura o campanie de verificare a modului în care sunt respectate cerinţele minime pentru îmbunătăţirea securităţii şi sănătăţii în muncă a lucrătorilor care pot fi expuşi unui potenţial risc cauzat de atmosferele explozive.

Campania de informare se va desfaşura până pe 30 aprilie şi vizează 255 de angajatori din Dolj. Acţiunile de control la angajatorii din domeniile de activitate vizate vor începe de la 1 mai până pe 30 noiembrie 2016.  În ultimii patru ani în judeţul Dolj nu au fost înregistrate  astfel de accidente de muncă,  din acest domeniu .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.