Colegiu militar la Craiova

Un nou colegiu militar va fi înfiinţat, în acest an, la Craiova. Este vorba de un colegiu naţional, în cadrul căruia Ministerul Apărării Naţionale  scoate la concurs 120 de locuri, din care 100 pentru băieţi şi 20 pentru fete. Acesta va funcţiona în clădirile Batalionului de Instrucţie, Comunicaţii şi Informatică “Fraţii Buzeşti”, de pe strada Vasile Alecsandri.

 

Craiova va avea din nou colegiu militar naţional, începând cu acest an. Informaţii referitoare la criteriile de recrutare şi selecţie, probele şi calendarul desfăşurării concursului de admitere a candidaţilor  se pot obţine de la Centrul Militar Zonal Craiova, dar şi de pe pagina recrutare mapn.ro. Prezentarea candidaţilor şi  predarea anexei la fişa de înscriere se vor face până pe 26 mai.

Concursul de admitere va consta într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor la limba şi literatura română şi matematică, conform programelor şcolare pentru clasele a V-a şi a VIII-a. Acesta va avea loc pe 27 mai, iar rezultatele se vor afişa în aceeaşi zi. Lista candidaţilor declaraţi admişi va fi transmisă la comisiile de admitere judeţene până pe 31 mai, iar clasificarea finală este programată pe 7 iulie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.