Bonul câştigător

Cei care au participat la Loteria bonurilor fiscale trebuie să afle că au fost extrase bonurile câştigătoare! Bonurile fiscale emise în data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate câștigătoare. La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 -31 martie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ieri a avut loc o nouă extragere la Loteria Bonurilor Fiscale. Au fost declarate câștigătoare chitanțele în valoare de 615 lei, emise în data de 18 martie. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.