Cursuri de karting

Este clar! Kartingul este sportul perfect pentru copiii dependenţi de adrenalină şi activităţi noi, cu spirit rebel şi iubitori de activităţi în aer liber.  Secţia de karting de la Palatul Copiilor are în componenţă 96 de copii de diferite vârste care sunt îndrăgostiţi de acest sport, iar 6 dintre ei participă la concursuri naţionale. Cursurile sunt gratuite şi înscrierile se fac în septembrie, vârsta minimă pentru acest curs este de 5 ani.

Toţi campionii mondiali de Formula 1 au intrat în lumea automobilismului “testând” mai întâi pista de karting, fiind primul pas spre performanţă. Acesta este cel mai bun mod de a descoperi plăcerea de a conduce în siguranţă. Kartingul este un sport foarte costisitor, însă satisfacţiile sunt imense. Dezvoltă aptitudini şi reflexe specifice care vor rămâne întipărite în mintea celui mic şi îl vor ajuta foarte mult în viaţă, cât şi la dezvoltarea anumitor aptitudini tehnice.

În zgomotul infernal al motoarelor încinse, copiii echipaţi în costume speciale ascultă atenţi din spatele căştilor instrucţiunile, cu gândul la locul cel mai înalt de pe podium. Iar drumul către performanţă nu e deloc uşor, spun copiii care au alergat, astăzi, pe pistă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.