Mii de solicitări

Peste 4490 de cereri pentru clasa pregătitoare au fost înregistrate până în prezent din totalul de 5191 de elevi. Comisia Judeţeană a centralizat solicitările părinţilor depuse la unităţile de învăţământ şi a făcut solicitări pentru suplimentarea numărului de clase pregătitoare la şcolile care au dorit acest lucru.

S-a încheiat perioada de completare și validare a cererilor-tip de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2016-2017. Numărul total de cereri depuse la unitățile școlare din județul Dolj este 4992. Comisia județeană de înscriere a copiilor în învățământul primar a centralizat solicitările unităților școlare privind suplimentarea numărului de locuri, respectiv clase și a înaintat spre aprobare Consiliului de Administrație al I.S.J. Dolj situația privind ajustarea planului de școlarizare.

Prima etapă de înscrieri în clasa pregătitoare include trei faze, astfel în prima vor fi înscrişi elevii care doresc să urmeze cursurile şcolilor de circumscripţie, în a doua vor fi ocupate locurile din unităţile de învăţământ de care nu aparţin, iar în ultima vor fi soluţionate cererile elevilor care nu au fost admişi acolo unde şi-au dorit şi se vor întoarce la şcolile de circumscripţie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.