Eseuri despre poezie

Casa de Cultură a Studenților a găzduit festivitatea de premiere a concursului de eseuri „Poezia-artă nemuritoare”. Acest eveniment a fost organizat de Asociația Studenților Facultăţii de Litere în parteneriat cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și Convenția Organizațiilor Studențești . Toți studenții care au participat la acest concurs au primit diplome de participare, iar ocupanții primelor trei locuri au primit premii constând în bani și cărți de beletristică.

De Ziua Internaţională a Poeziei, Asociația Studenților a Facultăţii de Litere a organizat la Casa de Cultură a Studenților premierea concursului de eseuri pe tema poeziei ca artă și impactul acesteia asupra tinerilor. Prin acest proiect studenții au avut oportunitatea de a-și demonstra abilitățile literare, talentul, creativitatea și capacitatea de a scrie în cadrul unui concurs

În cadrul festivității de premiere toţi cei prezenţi s-au putut bucura şi de un concert folk.

Toți studenții care au participat la concurs au primit diplome de participare, iar ocupanții primelor trei locuri li s-au oferit premii constând în bani și cărți de beletristică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.