AIESEC are noi membri

Recrutările pentru membri noi AIESEC din această primăvară s-au încheiat. Aceştia au trecut prin toate etapele necesare obţinierii statutului de membru. AIESEC este o asociație studențească non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ce oferă o oportunitate unică de dezvoltare la nivel personal şi profesional bazată pe leadership, integritate şi creativitate.

AIESEC pune la dispoziţia noilor membri, cât şi a celor cu vechime în organizaţie, o serie de 4 programe şi experienţe inedite. Team Member Programme este primul din această serie şi singurul care le oferă studenţilor posibilitatea de a face parte din echipa AIESEC Craiova.

Organizaţia studenţească AIESEC oferă mediul optim pentru dezvoltarea la nivel personal, dar şi aprofundarea cunoştinşelor teoretice deprinse de pe băncile facultăţii şi corelarea lor cu activitatea practică. Aceasta propune o serie de domenii variate, dintre care membri noi pot alege, pentru a avea o experienţă unică de voluntariat.

Competenţele pe care un student le poate dobândi din experienţa de membru AIESEC sunt managementul unui proiect, negocierea cu o companie, dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor în domenii precum: comunicare şi marketing, vânzări, finanţe, resurse umane şi internship-uri internaţionale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.