Comisii speciale la bacalaureat

S-a înscris la examenul de bacalaureat după 20 de ani de la absolvirea liceului. Este vorba de un candidat al Liceului ICM 2 din Craiova, unitate școlară care în prezent nu mai există din cauza comasărilor, care a fost repartizat să susțină sesiunea la Colegiul „Ștefan Odobleja“. Cum candidatul este unul special, se vor impune și condiții speciale de desfăşurare a examenului.

Astăzi a fost ultima zi de înscrieri pentru examenul de bacalaureat. Printre candidații înscriși se află și un absolvent al liceului din anul 1996. Pentru acesta se vor impune anumite condiţii speciale la probele de competenţe.

De condiţii speciale vor beneficia şi absolvenţii de liceu cu nevoi speciale. Aceştia vor avea parte de o comisie care se va deplasa la domiciliul candidaţilor.

Pentru prima sesiune a examenului național de bacalaureat, în județul Dolj vor fi 43 de centre pentru probele de competențe și 16 centre de examen pentru probele scrise. Lucrările vor fi corectate la Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.