Școala de vară, la final

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova a organizat, astăzi, festivitatea de închidere a  Școlii de vară “Nestor Craiovescu”- ediția 2017. Organizate în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Chișinău, Baroul Dolj și Camera Notarilor Publici Craiova, cursurile s-au  desfășurat atât la Călimănești, cât și la Craiova.

În cadrul școlii de vară, studenții participanți au avut posibilitatea să analizeze împreună cu profesorii coordonatori  cazuri practice din dreptul civil, dreptul procesual civil sau dreptul urbanismului.

Școala de vară a constituit o bună ocazie pentru consolidarea relațiilor profesionale dintre participanți, iar întâlnirea studenților celor două facultăți, din Craiova și Chișinău, a fost benefică pentru pregătirea lor profesională, dar și pentru dezvoltarea relațiilor instituționale.

Școala de vară a Facultății de Drept are din acest an și un nume, Nestor Craiovescu, stabilit de organizatori pentru a celebra amintirea unui mare jurist craiovean.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.