Program de conversie profesională

Facultatea de Litere a Universității din Craiova organizează, anul acesta, un nou program postuniversitar: Conversie profesională în Limba și Literatura Engleză. Programul are durata de 4 semestre și se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar care dețin diplomă de licenţă. Absolvenții vor obţine o nouă specializare şi dreptul de a ocupa posturi de profesor în domeniul programului de conversie ales.

 

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere, Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germane organizează Programul de conversie profesională în Limba și literatura engleză, cu durata de 4 semestre. Taxa de școlarizare este de 1400 lei pe semestru.

 

În cadrul Facultății de Litere funcționează deja alte două programe de conversie: Limba și Literatura Română si Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Înscrierea candidaților la cele trei programe se face în perioada 11-15 septembrie 2017, mai multe informații fiind disponibile la numarul de telefon 0251 414 468 sau pe www.ucv.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.