Călătoriile ca profesie

Esti pasionat de călătorii, îți place să cunoști locuri și oameni? După 3 ani de studiu la Universitatea din Craiova – specializarea Geografia Turismului,  Alina Drosu  și-a îndeplinit visul, muncește și călătorește în cadrul unei agenții de turism.

Alina a absolvit domeniul Geografia Turismului din cadrul Universității din Craiova. Imediat ce și a terminat ciclul de licență a fost cooptată în cadrul unui agent economic specializat în zona turismului. Alina Drosu este un om de echipă, prietenos  și întotdeauna deschisă către nou. Îi plac lucrurile constructive cu rezultate vizibile. Pe lângă toate aceste calități pe care le are, aceasta mărturisește că informațiile si aptitudinile dobândite în perioada studiului la Universitatea din Craiova au fost decisive în cariera sa.

Alina Drosu  este de părere că turismul, în general, este un domeniu foarte dinamic și solicită o mare capacitate de adaptare deoarece nicio zi nu seamănă cu alta.

Ambițioasă și perseverentă Alina Drosu continuă acum studiile de master în Turism  și  Dezvoltare Durabilă din cadrul Universității din Craiova.

Programul de studii de licență Geografia Turismului facilitează însușirea de metode, deprinderi și capacități care le permit absolvenților să devină specialiști în geografia turismului, care să acopere necesarul de resurse umane de specialitate necesare pe piața muncii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.