„Fii activ vara prin sport!”

Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează, în această perioadă, cea de-a treia ediție a Școlii de vară „Fii activ vara prin sport!”, eveniment derulat în cadrul Proiectului privind învățământul secundar implementat de către Ministerul Educației Naționale. 

   S-a deschis Școala de vară „Fii activ vara prin sport!” la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universităţii din Craiova.

În acest an, 52 de elevi participă la activitățile desfășurate în Craiova, aceștia provenind  din cadrul a patru licee din zona Olteniei, LPS Petrache Trișcu Craiova, C.N Pedagogic Ștefan Odobleja Severin, Colegiul Economic Virgil Madgearu Târgu-Jiu și Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Dăbuleni. Școala de vară se întinde pe parcursul a 16 zile, programul îmbinând activități complementare prin cursuri de vară prin care elevii vor dobândi un bagaj academic introductiv și vor deprinde strategii noi de învățare, prin participarea la activități sportive în campus-nu doar ca actori, ci ca organizatori, prin participarea la activități recreative și evenimente culturale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.