Studenții ajută din puținul lor

Studenții Universității din Craiova continuă campania “Ajută- i din puţinul tău”. Tinerii au strâns donații timp de o lună, iar astăzi a venit momentul să fie ajutoarele Iepurașului de Paște și să aducă daruri și familiilor sărace. Prin astfel de gesturi studenții craioveni și-au propus să demonstreze că tinerilor le pasă de cei cu care soarta nu a fost atât de darnică.
În pragul Sărbătorilor Pascale, studenții craioveni au adus bucurie în casele familiilor nevoiașe din județul Dolj. La începutul lunii aprilie, tinerii de la mai multe facultăți ale Universității din Craiova și-au unit forțele în organizarea unei ample campanii de strângere de fonduri cu ajutorul cărora să aducă un strop de bucurie celor mai puțini norocoși. Studenții au strâns rechizite, haine, jucării, dar și produse alimentare.
Voluntarii se implică material, dar și sufletește în această activitate de caritate. Cea mai mare satisfacție este fericirea de pe chipul persoanelor care au primit darurile.
În cadrul proiectului ,,Ajută-i din puținul tău!”, Organizația Studenților Politehniști Profil Electric din Craiova, Asociația Studenților din Facultatea de Litere din Craiova și Asociația Studenților Facultății de Horticultură organizează mai multe activități în scop umanitar, menite să trezească sentimentul de dragoste și comuniune în randul comunității.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.