Invitați speciali la Facultatea de Științe

Invitați speciali la Facultatea de Științe. Cristian Șarpe și Silviu Sandu, foști absolvenți ai Universității din Craiova au venit, astăzi, pentru a le vorbi studenților despre stagiile de practică internaționale, dar și despre performanțele care pot fi obținute în domeniul științelor.

În cadrul proiectului Stagii de practică pentru studenții Facultății de Științe, Departamentul de Fizică a organizat, astăzi, o prezentare despre stagiile de practică internaționale. Prezenți la eveniment au fost Cristian Șarpe de la Universitatea din Kassel și Silviu Cosmin Sandu, din Elveția.

Atât Cristian Șarpe, cât și Silviu Sandu sunt foști absolvenți ai Universității din Craiova, iar studenții au putut afla detalii despre cele două modele de carieră într-un domeniu de interes, cu multe aplicații practice.

Mâine, între orele 11,00-16,00, în holul central al Universității din Craiova se va desfășura un târg de joburi la care vor lua parte 18 agenți economici. Evenimentul se adresează în principal studenților și absolvenților.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.