Mihai Coman, DHC al Universităţii din Craiova

Universitataea din Craiova a acordat înaltul titlul academic Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor Mihai Coman, de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti. Ceremonia a avut loc în Aula Regele Mihai I al României.

Universitatea din Craiova a omagiat, astăzi, creatorul unei școli, al unui sistem în România, școală care are ca finalitate educația libertății, școala de jurnalism și comunicare. Este vorba despre prof. univ. dr. Mihai Coman de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universității din Bucureşti care a primit titlul de Doctor Honoris Causa.

Mihai Coman a fost redactor și apoi secretar general de redacție la Scânteia Tineretului, redactor-șef la Editura Ion Creangă. În 1990 a înfiinţat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării în cadrul Universității din București, prima facultate de jurnalism din România.

Mihai Coman a publicat 19 cărți, din 1980 până în prezent, multe cu ediții revăzute și adăugite, șase cărți coordonate, peste 30 de studii în volume colective, ca autor unic și coautor, peste 30 de studii publicate în reviste științifice, în calitate de autor și coautor; la acestea se adaugă numeroase lucrări prezentate la diferite manifestări ştiinţifice internaţionale şi naţionale şi multe altele care acum intră în firescul vieţii academice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.