Aniversare la Grădinița “Paradisul Copiilor”

Mare sărbătoare la Grădiniţa cu Program Prelungit „Paradisul Copiilor” din Craiova care, astăzi, a marcat 41 de ani de existenţă. La evenimentul aniversar au participat copii, cadre didactice, foşti preşcolari reprezentanți ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, dar  și parteneri de la alte unități de învățământ din județ.

41 de ani de la înființarea Grădiniţei cu Program Prelungit „Paradisul Copiilor” au fost marcați, astăzi, printr-un spectacol artistic prezentat de către preșcolari. Educatoare, îngrijitoare, copii, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Dolj, dar și parteneri ai grădiniței au luat parte la momentul festiv pus în scenă cu această ocazie.

Micuții de la mai multe grupe au dansat și au cântat, spre deliciul celor veniți la eveniment.

Astăzi s-a finalizat și proiectul desfășurat de grădiniță în parteneriat cu Fundația Anya „Căsuța din Dumbravă” care a vizat formarea unor atitudini eco și de dezvoltare a unui stil de viață sănătos prin implicarea preșcolarilor în acțiuni de protejare a mediului înconjurător.

Cei mai încântați de eveniment au fost prichindeii, care s-au bucurat în aer liber de surprizele pregătite de către organizatori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.