Cupa Universității rămâne la Craiova

Cupa Universității rămâne în Bănie după o competiție extrem de disputată între liceele din Oltenia. Universitatea din Craiova a găzduit, pentru a cincea oară, un eveniment fotbalistic dedicat elevilor din toată regiunea.  Pe terenul de sport al Facultății de Drept, tinerii au luptat pentru glorie și trofee. La competiție au luat startul licee din Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea şi Craiova.

Aproximativ 70 de elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din regiune au participat la Cupa Universităţii din Craiova pentru liceele din Oltenia. Acțiunea vizează o colaborare cât mai bună între instituțiile implicate, în vederea asigurării calității învățământului din regiunea Oltenia.

Într-un cadru festiv organizatorii au acordat premii diplome și cupe câștigătorilor. Anul acesta premiul întâi a fost câștigat de liceul Tehnologic Auto din Craiova.

Proiectul se derulează în urma încheierii protocoalelor de colaborare dintre Universitatea din Craiova și cele cinci inspectorate şcolare din Oltenia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.