Preînscrieri online la UCv

Platforma de preînscriere online la Universitatea din Craiova este activă. Candidaţii pot începe deja procedurile de preînscriere, prin completarea formularelor online, pe care le au la dispoziţie pe site-ul www.ucv.ro, secţiunea Admitere.

Universitatea din Craiova vine în sprijinul absolvenților de liceu care doresc să se înscrie la facultate. Candidații pot evita aglomerația și câștiga timp prin completarea formularelor online de pe site-ul instituției.

Oferta educaţională a Universităţii din Craiova pentru 2018-2019 totalizează 2900 locuri la licență-buget (din care 33 de locuri sunt destinate candidaţilor de etnire romă) și 1670 locuri-buget la master (din care 13 sunt destinate candidaţilor de etnire romă). Candidaţii au la dispoziţie 2917 locuri la taxă pentru studii de licenţă şi 1602, locuri-taxă la master. Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta anul acesta pentru unul dintre cele 96 de locuri  la licenţă-buget destinate special lor.

Universitatea din Craiova oferă posibilitatea pregătirii în 52 domenii de licenţă, iar la nivel de master, oferă pregătire în 42 de domenii.

Cea mai mare instituţie de învăţământ superior din Oltenia, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional – Universitatea din Craiova este partener academic strategic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.

Universitatea din Craiova se numără printre cele mai importante instituţii organizatoare de doctorat din România: 26 de domenii și 100 de conducători de doctorat afiliați şcolilor doctorale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.