Despre Biodiversitate la Ucv

Facultatea de Horticultură a Universităţii din Craiova a organizat, astăzi, workshop-ul „Biodiversitatea și schimbările climatice” dedicat Zilei Internaționale a Biodiversității. Evenimentul a reunit zeci de studenți, cadre didactice și specialiști din domeniu.

În fiecare an, pe 22 mai, este marcată Ziua internaţională a diversităţii biologice. Pentru a marca acest eveniment, Facultatea de Horticultură a Universității din Craiova a organizat, astăzi, workshop-ul „Biodiversitatea și schimbările climatice” care a vizat creşterea gradului de înţelegere şi conştientizare a problemelor legate de biodiversitate.

În cadrul workshopului au fost prezentate comunicări din partea Agenției pentru Protecția Mediului Dolj și a Muzeului Olteniei Craiova.

În 2018, tema Zilei Internaționale a Biodiversității este ”Sărbătorirea a 25 de ani de acţiune pentru biodiversitate”. Aceasta a fost aleasă special pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a intrării în vigoare a Convenţiei privind Diversitatea Biologică şi pentru a evidenţia progresele realizate în atingerea obiectivelor acesteia la nivel naţional şi global.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.