Pe podium la Agronomiada

Studenții craioveni au obținut un premiu I, 5 premii II, 2 premii III și 3 mențiuni, la a  cea XXX-a ediție a Concursului Național Profesional Științific și Sportiv AGRONOMIADA. Universitatea din Craiova a fost reprezentată de o echipă formată din studenți și cadre didactice de la Facultatea de Horticultură și Facultatea de Agronomie, participând la 11 discipline de concurs.

Concursul Național AGRONOMIADA s-a desfăşurat sub semnul Centenarului, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

AGRONOMIADA este un concurs studenţesc organizat la nivel naţional, menit să asigure consolidarea legăturilor de colaborare şi prietenie dintre studenţii universităţilor și facultăților cu profil agricol din țară, pentru promovarea ideii de performanţă, stimularea studiului şi a calităţilor sportive în rândul studenţilor.

Probele profesional – ştiinţifice au şi o componentă practică, ce urmăreşte conectarea studenţilor la realităţile din domeniul agronomic și medical – veterinar. Concursul desfășurat într-un mediu propice întrecerilor academice, încurajează spiritul de competiţie si de fair-play și în rândul studenţilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.