Planificări pentru vacanță

Toamna a venit şi încep vacanţele seniorilor. Din toamnă până în primăvară, în toată lumea se deruleauză programul social senior voyage pentru persoane de peste 55 de ani. Anul acesta și nonseniorii pot merge în vacanțe cu oferte atractive în destinații de vis. Mulţi oameni au prins gustul excursiilor în străinătate abia după ce s-au pensionat, iar pachetele sunt convenabile cu condiţia să nu fie în plin sezon. Proprietarii pensiunilor de la noi încep să fie mai atenţi cu seniorii şi vin cu oferte speciale.

Programele speciale pentru cei cu vârste de peste 55 de ani au luat amploare şi au cunoscut un real succes în România. Este vorba de ofertele turistice dedicate seniorilor care vor să se bucure de o vacanţă în Spania, Grecia, Portugalia sau chiar la New York .

Oferta seniori și nonseniori  a fost planificată astfel încât fiecare să îşi poată găsi sejurul ideal, fie că este vorba despre o escapadă, fie despre o vacanţă. Turiştii au la alegere programe speciale, bonusuri şi facilităţi pentru a-şi planifica deja sejurul ideal.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.