Locuri de muncă în Germania

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj pune la dispoziția șomerilor 16 posturi pentru lucrătorii calificaţi, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania. Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se va organiza selecţie la Brașov ȋn luna septembrie 2017.

 

Luna viitoare, la Braşov,  se va organiza o selecţie a forţei de muncă în vederea ocupării a 16 posturi vacante, pentru cei care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania. Cei interesați trebuie să știe că pentru a putea solicita un astfel de loc de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiții, cum ar fi cunoștinţe bune de limbă germană și engleză și calificare profesională și experință în domeniu.

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit variază între 1800 și 2513 euro brut/lună în funcție de jobul ales. Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, pentru a primi formularele de aplicare şi pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.