Dezinsecție, etapa a treia

Începe a patra campanie de dezinsecție din acest an. Intervenţia va fi făcută de către reprezentanţii Salubrităţii Craiova în perioada 1-11 august, prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

 

Lucrătorii Salubrității vor acționa în noaptea de 1 august, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de 2 august, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente. În noaptea de 3 august, activitatea de dezinsecție va fi derulată în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi.

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor demara intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 4 august, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.