Vieți răpite la scăldat

Tragedie  după Evaluarea Naţională! Doi adolescenți din orașul Segarcea,  s-au înecat după ce au ieşit la scăldat să sărbătorească susţinerea examenului. Elevii, ambii în vârstă de 15 ani, au mers la un lac situat în spatele gării din orașul Segarcea, însă aici și-au găsit sfârșitul.

Miercuri dupa-amiază, după examenul la matematică, Marinel  și Alexandru în varstă de 15 ani au mers la scăldat la o baltă din spatele Gării din Segarcea. Pe malul apei se aflau mai mulți tineri, colegi ai celor 2 adolescenți, care au observat că la un moment dat aceștia nu au mai ieșit din apă.

La fața locului a fost trimis de la Secția Segarcea un echipaj cu o autospecială, iar de la Detașamentul 1 Craiova au fost trimise o ambulanță SMURD și o echipă de scafandri. De asemenea, a fost solicitată intervenția echipajelor medicale de pe elicopterul SMURD.

Un incident similar a fost înregistrat și în localitatea mehedințeană Șimian, unde fiul unui consilier municipal s-a înecat în apele râului Topolnița, unde mersese să facă baie, la câteva ore după ce susținuse proba la matematică a Evaluării Naționale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.