Educație prin Școala Verde

Implementarea proiectului ”Educația prin Școala Verde ca modalitate de promovare sustenabilă a patrimoniului cultural și resurselor naturale” implementat de Asociația Centrul pentru Dezvoltare Montanesium din Montana, Bulgaria, în parteneriat cu Asociația Mereu pentru Europa din Craiova. Acesta este finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A Romania-Bulgaria și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

 

Proiectul, care va fi implementat până în luna august 2017, își propune să promoveze utilizarea durabilă a patrimoniului cultural și natural al județului Dolj și districtului Montana prin dezvoltarea și promovarea unui nou produs turistic în Montana, numit Educația prin Școala Verde, înființarea unui Centru de informare turistică în Craiova și derularea unei intense campanii de promovare a 20 de obiective culturale și naturale din zona transfrontalieră.

De noul produs turistic dezvoltat, Educația prin Școala Verde, vor beneficia 300 de elevi între 10 și 16 ani din Dolj și Montana care vor participa la activități ce vor dura 5 zile. Acestea vor fi organizate în Bulgaria și vor consta în acțiuni sportive, prezentări, jocuri, vizionări de filme și vizite la obiective turistice din zonă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.