Pregătiți pentru Hexagon

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Craiova va participa, în perioada 26-29 aprilie, la Hexagonul Facultăţilor de Drept. Este vorba despre un concurs studenţesc de tradiţie, organizat anual, cu probe ştiinţifice şi sportive, ce reuneşte cadre didactice şi studenţi de la cele mai prestigioase facultăţi de drept din ţară. Anul acesta, în premieră, competiția se va desfășura la Chișinău, în Moldova.

Hexagonul Facultăţilor de Drept din România se va desfășura, anul acesta, la Chișinău, în Moldova. Evenimentul a devenit deja o tradiţie şi reuneşte reprezentanţi ai celor 6 facultăți membre ale Hexagonului: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Studenţii craioveni s-au pregătit intens pentru această competiţie, mai ales că în 2016 au reușit să aducă în Bănie marele premiu. Experienţa trăită anul trecut, constructivă atât pe plan profesional cât şi personal, spun aceştia, a meritat din plin toate eforturile depuse.

Concursul va consta în trei probe științifice (Drept civil, Drept penal şi Drept constituţional) și patru probe sportive (șah, fotbal, streetball și tenis de masă). Manifestarea va reuni peste 100 de studenţi şi zeci de profesori de la cele șase facultăţi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.