Parcarea cu plată mai așteaptă!

Parcarea cu plată din centrul Băniei mai așteaptă!  Procedura pentru desemnarea unui operator de SMS urmează să fie scoasă la licitație de către municipalitate, dar între timp vor începe să fie ridicate autovehiculele parcate neregulamentar. Totuși cei care parchează după bunul plac nu vor putea fi, însă, „pedepsiți” până când RAT SRL nu va achiziționa două autoutilitare cu care să poată ridica autovehiculele, acestea trebuind ridicate complet de pe carosabil și nu doar pe două dintre roți.

Deși inițial reprezentanții autorităților locale anunțaseră că se va parca cu plată în centrul Craiovei începând cu luna mai, termenul a fost prelungit întrucât nu s-a scos încă la licitație procedura pentru desemnarea unui operator de mesaje text cu ajutorul căruia cetățenii să poată plăti parcarea.

De ridicarea mașinilor parcate neregulamentar se va ocupa SC RAT SRL, dar nici aceasta nu poate începe imediat această operațiune pentru că nu dispune de autoutilitare cu care să poată ridica autovehiculele complet de pe carosabil și nu doar pe două dintre roți.

Mașinile ridicate de pe străzile orașului vor ajunge pe platforma RAT de pe Calea Severinului, unde există un spațiu amenajat în acest scop, protejat cu camere de luat vederi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.